MDTRS is een informeel samenwerkingsverband tussen 3 mediators. Elke mediator is een betrokken professional met een gespecialiseerde achtergrond.
Zo is er altijd een mediator die bij u past. Wij zijn gevestigd rond Amsterdam, Rotterdam en Utrecht met zelfstandige praktijken.

Graag stellen wij ons hieronder aan u voor. U vindt er ook de contactgegevens van iedere mediator. Klik op de foto van de betreffende mediator en u wordt doorverwezen naar de eigen website. Daar vindt u nog meer informatie over de persoon, ervaring en specialisme(n).

Wij geloven in de kracht van mediation omdat partijen zelf de regie houden en samen werken aan een oplossing. Tijdrovende en kostbare procedures kunnen zo voorkomen worden. De ervaren professionals letten op dat het resultaat ook juridisch haalbaar is en dat afspraken schriftelijk worden vastgelegd in een overeenkomst.

Het voordeel van MDTRS is dat wij regelmatig overleg hebben en er desgewenst advies kan worden gevraagd. Het is ook mogelijk dat twee mediators samen optreden. Dit kan uw mediation ten goede komen.

U wilt snel en vooral een duurzame oplossing voor uw conflict? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Ellen is een ervaren communicatietrainer-adviseur, coach en familiemediator. Ze adviseert, traint en begeleidt al meer dan 20 jaar mensen in teams, organisaties en relaties op gebied van communicatie & cultuurverandering vanuit haar eigen bureau Ellen Communiceert. Vanuit haar coaching praktijk begeleidt Ellen mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling & groei.

Als mediator bemiddelt Ellen in situaties waar conflicten (dreigen te) ontstaan of vastlopen. Als familiemediator is Ellen gespecialiseerd in het (herstel) van communicatie in relaties en het begeleiden van een (echt)scheiding.  

Ellen heeft een pragmatische en persoonlijke manier van werken en regelt en begeleidt de echtscheiding van A tot Z. Als je dan toch uit elkaar gaat, kies dan voor goede en persoonlijke begeleiding!

Ellen Mediation
T 06 53 75 83 52 
E info@ellenmediation.nl

W www.ellenmediation.nl

Diana is een ervaren communicatie-adviseur met een juridische achtergrond. Zij adviseert organisaties al meer dan 15 jaar over hun externe en interne communicatie. Ze denkt in kansen en mogelijkheden en legt de focus op communicatie als verbinding.

De boodschap, de vorm en timing spelen een grote rol. Zowel in de werksfeer, relationeel als bij vriendschappen zijn er soms situaties met kleine of grote irritaties als gevolg van communicatie.

Als mediator richt Diana zich op verbindende communicatie, een oplossing vinden waar beide partijen achter staan. Zij is tevens ervaringsdeskundige, als partij in een scheiding. Daarom weet zij hoe belangrijk het is oog te hebben voor de balans tussen emotie en zakelijke afwikkeling. Zij ontzorgt en begeleidt uw scheiding van A tot Z.

Qua-mediAtion
T 06 55 18 24 34 
E diana@qua-mediation.nl
W www.qua-mediation.nl
 

Lorem ipsum dolor sit amet, at mei dolore tritani repudiandae. In his nemore temporibus consequuntur, vim ad prima vivendum consetetur. Viderer feugiat at pro, mea aperiam.  Lorem ipsum dolor sit amet, at mei dolore tritani repudiandae. In his nemore temporibus consequuntur, vim ad prima vivendum consetetur. Viderer feugiat at pro, mea aperiam

Lorem ipsum dolor sit amet, at mei dolore tritani repudiandae. In his nemore temporibus consequuntur, vim ad prima vivendum consetetur. Lorem ipsum dolor sit amet, at mei dolore tritani repudiandae. In his nemore temporibus consequuntur, vim ad prima vivendum consetetur. Viderer feugiat at pro, mea aperiam

Lorem ipsum dolor sit amet, at mei dolore tritani repudiandae. In his nemore temporibus consequuntur, vim ad prima vivendum consetetur. Viderer feugiat at pro, mea aperiam.

2Solve-Mediation
T 06 
E info@2solvemediation.nl
W www.2solvemediation.nl